Veeliedenstraat Ladies – 17-09-17

Een koude zondagochtend, niet veel Ladies die de koude wilde trotseren en de laatste stevige rit van het seizoen.  De jaarlijks terugkomende rit naar de Veeliedstraat in Nieuwrode stond op de GPS’en voor 67km. Aan de kapel verschenen, Kristel, Nadine, Lut, Fons en Albert.

Via de oude Baan naar de Weynesbaan, richting Grasheide, daar was de aansluiting van de Plasstraat onderbroken, met de fiets door de grondwerken.  Schriek reden we door, langs de Balenberg, waar Sven Nijs gespot werd op zijn mountainbike, voor ons ging het nog even berg af richting Aarschot.  Aarschot door begonnen de beklimmingen, de Tieltsebaan, gevolgd door de Aurheideweg, toch nog snel even onze bananenstop in de Veeliedenstraat want direct daarna kwam De Kluis en het Hellegat er nog aan.  Van daaruit naar de Demer, die reden we aan een stevig tempo af tot in Werchter, onze thuishaven kwam in zicht.

Om 11.35u kwamen we als eerste aan in het Blikveld, de Rouleurs kwamen even later toe, nog redelijk fit, de Cracks die hadden het puffen en blazen in, het najaar begint precies in de benen te zitten 🙂