Ladies – Rossem 17-07-16

Een bewolkte zondagochtend 17 juli’16, met toch 6 ladies (Kristel, Veerle, Lieve, Anita, Chris en Lut) en 4 heren (Albert, Herman, Dirk P. en Fons Interim) aan de Kapel. 

De Cracks vertrokken en wij vertrokken dan maar mee, het ging dwars door het wakker wordende Mechelen, over Leest.  We reden door mooie weilanden, graanakkers en maïsvelden, plots zagen we een verloren gesprongen haas, een wei vol schapen, en even verder drie waggelende ganzen over de rijbaan.  We reden door Kapelle, ineens was ons Lut plat, alee, haar voorband toch.  Deze was snel vervangen, met matige hulp van de heren 🙂  In Londerzeel moesten we even plaats maken voor paard en kar, we vervolgden onze weg met tegenwind en kwamen zo op een fietsroute langs Steenhuffel, waar een vervroegde bananenstop werd gehouden.

Al snel zaten we terug op onze fiets om Rossem te bereiken.  De terugweg was aangenamer, met wind in de rug ging het aan een steviger tempo terug over Kapelle, in Hombeek kwam de Ooievaar nog langs, 🙂 alee, hij stond te kijken in een afgemaaide hooiweide. We reden via Muizen, waar 3 heren en 2 ladies al richting huis reden, naar het Blikveld.

De Cracks zaten al op ons te wachten, ons gemiddelde lag iets lager, door het meerdere bochtenwerk vandaag 21,5 km/h en ca.66 km. Het was een mooie natuurrit.  Thx Wim.

16-07-17