Silsombos Ladies – 21-05-17

21 mei’17, met 12 Ladies en 2 heren stonden we klaar aan de kapel, (Angela, Nadine, Karin, Lief, Kristel, Simonne, Hellen, Ria, Anita, Veerle, Els, testrijdster Kallista, Fons en Maurice).  De pro’s waren al weg van 8.00u voor een langere rit met wat bergskes en de Cracks waren al aan’t lekkerbekken voor het feest van de middenstand dat deze middag plaatsvindt.

Het ging via de Nekker naar het Ragheno Park, de Muizenvaart op naar Schiplaken, in Kampenhout lagen de holes en de kasseien er nog aan de golf, en Els had het geweten, voorband plat en Maurice heeft dat snel opgelost. Al 30 km achter het wiel en de bananenstop werd al even voor de helft genomen. Het golfde verder langs de boswijken van Kampenhout naar de vlakte van de landingsbaan in Nederokkerzeel. In de terugrit zochten we nog eventjes de vaartdijk op tot in Tildonk, en nog een snelle 2de bananenstop en dan langs de spoorlijn Mechelen-Leuven naar huis, over Muizen naar het Middenstandsterras aan de kapel.

Er werd stevig doorgetrokken, door de roze trui, gem. 23.2km/h, en niemand had het er moeilijk mee, ook al speelde de wind soms toch weer met ons wielen, maar minder dan de voorbije zondagen.  Spijtig maar wij hebben Samson niet in’t bos gezien, Wim! 🙂