Ladies Kattemeuterbos – 26-03-17

Een zonnige, frisse zondagochtend, zou het zomeruur er voor iets tussen zitten.  Genoeg volk dat met dit uurtje vroeger uit hun bed was geraakt. Met z’n 14 ging het richting Kattemeuterbos (?)

9 uur ging het richting oude baan, wachten op 2 laatslapers 🙂 Angela en last but not least Veerle, die direct met Albert op kop begon te rijden, met in hun wiel, Nadine, Kristel, Angela, Katrien, Chris, Anita, Lut, Annemie, Karin, Jean, Herman en debutantje Yenten, naar het Vlietje.  Liersestwg., Antwerpsestwg., Battelbrug en Leest door, om dan langs de mooie landweggetjes te kronkelen tot in het Kattemeuterbos, daar namen we na iets meer dan de helft van de rit onze bananenpauze, zonder plasbomen in het Kattemeuterbos.  De rit ging verder langs de Zenne, een fietsbrug over de Woluwelaan naar Houtem, Elewijt en door de plage van Hofstade.  Bij de oversteek van de Leuvensestwg. ging het voor Chris even mis, twijfelen doet vallen met klikpedalen 🙁 

Iets na 11.30u kwamen we in het blikveld aan, waar Katrien met 4 maand oude Lone ons kwam vergezellen. Met 21,3 km/h is er goed gereden met tegen wat wind te hebben moeten beuken.