Ladies Heiken – 28/08/16

Mooie warme zondagochtend, half 9, 8 Ladies (Angela, Anita, Ria, Nadine, Simonne, Diane, Nancy en Kristel) staan klaar aan de kapel, en 3 Heren van onze ploeg ook (Albert, Jean en Fons).

Met ons elven ging het via Ijzerenveld, over St.Kat.Waver Elzenstraat, waar de kermismolen nog niet open was ;-), door Rozendaal naar Walem brug. Daar gingen we de Nete dijk op richting Boom, de A12 over, en langs de A12 tot in Cleydael, daar de A12 terug over, door Aartselaar naar HEIKEN, tijd voor een pitstop net over de helft.  De rit ging goed, ook al speelde de wind ons soms in het nadeel. We vervolgden onze weg langs mooie veldwegen, de E19 moesten we ook nog over, tot aan de Vosberg, de Antwerpsesteenweg over om Waarloos binnen te rijden, toch even omrijden, weer Vlaamse Kermis, of zoiets, Angela loodste ons langs enkele binnenwegen, op bekend terrein, en zo waren we al vlug terug op route. In Duffel gekomen terug de Nete dijk op, met wind in de rug, richting Lier, binnendoor langs de Mijlstraat naar Olv Waver naar het Blikveld.

Schoon ritje, onze banden hebben het weer uit gehouden, met een gemiddelde van 22.1 km/h, we zagen ook de bui al hangen, maar die is mooi over getrokken, en Annemie, die kwam ons even vergezellen bij een lekker fris drankje.