Ladies Gangelberg – 09-04-2017

Een koude zonnige palmzondag, toch zou het een schitterende dag worden.  Het Ladies team was goed vertegenwoordigd. Met 18 – Anita, Angela, Nadine, Katrien, Kristel, Lieve, Nancy, Lut, Annemie, Veerle, Ria, Simonne, Diane, Albert, Herman, Fons, Jean en Maurice.  Tof, nu konden we “ook” eens op de baan rijden.

Het ging via de oude baan over OLV-Waver naar Koningshooikt, langs banen met steentjes, putjes, putten en … Lieve had prijs, een platte band, een geluk bij een pechske, we hadden genoeg handen deze keer om de band te vervangen, na een klein kwartiertje zaten we terug op onze fietsen, het ging verder rond het bedrijvencentrum van Lier naar onze bestemming van de dag, de Gangelberg (straat).  Onze bananenstop was wat zoeken voor een aangenaam, rustig weggetje tussen de koeien. We reden aan een stevig tempo verder langs landelijke wegen, met putjes, putten, puttenputten, en maar liefst zes kasseistroken, Roubaix was er niks tegen 🙂

Om 11.20u kwamen we aan in het Blikveld aan een gemiddelde van 23 km/h en het beste tafeltje op het terras in het zonnetje was weer voor de Ladies.