16/4/17 Rouleurs Brussegem

Paaszondag staan er 11 Rouleurs aan de start. Meer man dan verwacht aan de start. De weersvoorspellingen zijn niet zo goed. Vertrekken doen we verkeerd maar dit werd vlug rechtgezet.

De wind staat vol op kop en niet een klein beetje. Filip en wim nemen de eerste kilometers voor zich. Maar in Eppegem is het genoeg geweest en lossen Dirk, Steven en Gunter af. Veel keren en draaien in Grimbergen dankzij de zondagsmarkt daar. Verder richting Meise waar de Krogstraat ligt te wachten. Iedereen op zijn tempo naar boven maar de verschillen zijn niet zo groot in deze groep.

We stoppen voor onze banaan iets vroeger, want we hopen dat het vanaf hier windaf gaat zijn. maar echt wind in de rug daar zullen we nog even moeten op wachten. Via Steenhuffel, Kapelle op den bos en leest rijden we terug naar het Blikveld. Waar iedereen al is geland. De paaseitjes liggen al klaar voor alle coureurs. Iedereen in de nieuwe groep was blijkbaar content met de snelheid en afstand. Meer moet dat niet zijn voor ons. tot volgende week.