Openingsrit Ladies 2017 – Weisetter

Zoals onze voorzitter al melde, een “super start” van het nieuwe seizoen. 65 coureurs aan de kapel, waarvan 14 Ladiesrijders (Angela, Katrien, Karin, Veerle, Nancy, Kristel, Lut, Lief, Ria, Nadine, Annemie, Albert, Jean en Johan).

Een inrijrit na een niet zo productieve winterstop bij de meeste, ging het richting vlietje naar de Dijle, over de mooi geverfde blauwe brug, die vorig seizoen “buiten gebruik” was, naar het Z ennegat.  Van daaruit langs de Vaart, mits wat wegomleggingen, recht naar Kapenhout-sas.  Klaverblad draaien en dan richting Haacht-station om zo langs de spoorweg naar Boortmeerbeek-Hever-Muizen door te rijden.

Na een rotweek van regen en wind, konden we niet klagen, wind stond er nog wel, de regen heeft ons gerust gelaten. We zijn allemaal recht gebleven en geen platte banden of andere ongemakken.  21km/h gemiddelde, niet slecht voor een eerste rit tegen de wind vechtend.  In het Blikveld gaf BertBlikveld ons nog enkele nieuwigheidjes mee, oa. de vernieuwde fietsparking die in gebruik is, de lekkere boterhammekes met kop en hersensaus, en aan de collega’s heren coureurs, …. het vat Leffe is af…. alee, ‘t zijn vanaf nu fleskes ;-))