Ladies Fiets-O-Strade – 02-04-2017

Op Vlaanderens mooiste dag, stonden er toch vele Stieweggers klaar aan de kapel. 8.30u was het vertrek voorzien voor de drie groepen. De Ladies waren met 13 (Nadine, Albert, Kristel, Katrien, Anita, Herman, Lieve, Nancy, Jean, Lut, Annemie, Ria en Simonne).

De rit vertrok aan een licht tempo, rustig naar OLV-Waver, Duffel, binnendoor richting Lier, van daaruit volgden we de spoorweg naar Boechout, met af en toe een stevig geurende veldweg, tot aan de sportterreinen “Park van Savelkoul” waar de bananen en koeken boven kwamen.  Na wat gebabbel ging onze rit verder en kregen we de Luchthaven van Deurne in ons vizier. De fiets-O-strade reden we op in Mortsel en zo ging het toch in een steviger tempo richting het Mechelse en Bonhei!

Om 11.30u kwamen we als eerste toe in het Blikveld en konden voor de eerste keer dit seizoen ons een plaatske zoeken op het terras. Het beste tafeltje was voor de Ladies volledig in’t zonnetje.  🙂

De voorbije week is er wat familie uitbreiding geweest, en daarom aan de kersverse oma’s (Katrien en Nancy) en opa’s (Wim en Stef) dikke proficiat van heel de Stieweg!