Hemiksem Ladies – 30-04-17

30 april’17, er is een mooie dag voorspeld, veel zon, met 16 was het ladiesgroepje vandaag (Anita, Angela, Kristel, Veerle, Ria, Katrien, Karin, Chris, Lieve, Hellen, en de heren Albert, Maurice, Herman, Marc en duo Srdjan en Philippe), Lut deserteerde deze week naar de rouleurs.

Ons pelotonnetje vertrok als laatste aan de kapel, en voor ons ging het via Goede Herder richting fiets-o-strade tot in Duffel, we doorkruiste Waarloos, Aartselaar, langs de golf van Aartselaar door Hemiksem. Met het zicht op het prachtige 15de eeuws kasteel Hemiksemhof namen we onze bananen en koeken boven, lekker in het zonnetje.  De eerste helft van de rit zat goed, met wind in de rug, vanaf nu reden we langs de Schelde, de Rupel en de Dijle beukend in de wind, er werd niet veel meer gebabbeld. In Mechelen gekomen ging het langs het kerkhof, het vlietje, de oude baan op. 

Aangekomen, was Iedereen blij dat ze konden gaan zitten, het zonnetje was niet heel sterk, maar we probeerden het Blikveld terras toch te vullen vandaag.