Coppendries Ladies 13-08-17

Zondagochtend 9 Ladies (Anita, Angela, Nadine, Lieve, Simonne, Diane, Kristel, Veerle, Liesbet) en al ons Heren (5), behalve deserteur Herman (Albert, Jean, Johan, Maurice en Fons) stonden klaar aan de kapel.

Onze Heren stonden hevig, zo vertrokken we voor de Cracks en Rouleurs aan onze rit.  Het ging over Muizen door de Plage van Hofsdade richting Eppegem. Vandaar naar Grimbergen om rond het vliegplein te rijden, geen vliegtuigjes gezien en geen plein. Na 2/3 van de rit namen we pas onze bananenstop, ter hoogte van Zemst-Laar, aan een mooi kapelletje, één van de zoveel dat we in deze streek waren tegengekomen. Na de Picknick tafeltjes proper achter te laten en de plasstop in de maïs, reden we verder via Leest, in Batel nog door een rommelmarktje, over de Berlaarbaan tot aan de R6 terug naar Bonheiden.

Het was een hele mooie rit, perfect fietsweertje, met wat tegenwind zo af en toe.  We waren net voor de Rouleurs in het Blikveld.  Veel Volk was er niet afgezakt naar het Blikveld, maar wel Lut die net de 100km stappen onder haar voeten had. Toch spijtig, want onze kersverse oma Angela kreeg haar bokaal suikerbonen niet leeg gedeeld.