6/11 mtb Kampenhout

Voorbeeld

Beste vrienden van bos en heide
Het was fantastisch gisteren, in en rond Kampenhout. En ons el presidente mag trots zijn op ons,want oranje was sterk aanwezig int veld. Herminator, Rudy V, Gette, Beertje, Carl the L, Miguel the Miguel, Frank & Xanderstoker, Koen the Limboman En ikke, schrijver van dienst, ooit BamBamBi, nu meer een slak (who cares?). Weeromstandigheiden waren goed, een klein plonsje boven sporthal in Kampenhout rond 8.30 heeft ons niet doen twijfelen, fiets er op, en weg waren wij. Iedereen heeft zijne tempo gevolgd onder weg, op pit-stop station waren wij allemaal (nog eventjes) samen. Daarna zijn snelle vogels gaan vliegen (terecht), Rudy heeft effkes bij BamBamBi-slak gebleven (ondanks gemopper van schrijver), en dan ook verder gefietst op zijne (goede) tempo (terecht). Over tocht en pijtjes en bos-wegen kan ik maar een ding zegen, slijk hebben wij (op 2 stroken na, cca 5m in total) niet gezien, er zijn geen mechanische problemen gemeld, geen valpartijen, wel op enkele rechte stukjes redelijk strakke en koude tegenwind. of is dat maar een gedacht?
Een goede tocht verdient een goede afsluiter, dus, blikkendoos er in, Bert&Linda waren juist wakker en hebben ons met klein oogjes ontvangen en voorzien van recuperatie drankjes. Voila se, dat was het dan.
Voor volgende week (vrijdag-zaterdag-zondag) is er keuze genoeg,maar gezien dat verlenge weekend is,laat ik iedereen vrij om te kiezen (bvb. zondag is er een in Humbeek,Huizingen,Vosselaar ……).
Grtn,BamBamBi,deze dagen een dikke band slakkie in bos (toch 1.5 pct beter dan week daarvoor,zeker laatste 15km).

img_2233 img_2234 img_2235 img_2236 img_2237 img_2238 img_2239 img_2240 img_2241

[ride id=769456521]

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
6 november 2016 13:00 MTB 2016