25/9 Ladies Goor

Samenvatting

Een mouwtjes zondagochtend, het was frisser dan de vorige zondagen, zou de herfst in’t land zijn. Met 3 Ladies (Kristel, Anita en Lief) en 3 Ladymen (Dirk, Herman en Fons) stonden we klaar aan de kapel, minder Ladies, minder Cracks en minder Pro’s, die waren zelfs maar met 9.

We vertrokken langs de oude baan, richting Schriek, O.L.V.Waver verder kronkelend tot aan de Nete in Duffel, ons gemiddelde toen lag al op 23 km/h. Het viel mee met de wind in de rug ging het langs de Nete tot in Lier, verder langs de kleine Nete, alles ging nog heel vlot.  De bananenstop was weer over de helft en al vroeg, daar zat de rugwind voor iets tussen. De terugrit ging minder vlot, tegen de wind in boksen en dan moesten we de Beeselberg op het einde nog trotseren, kort en krachtig ging iedereen erop. Nu nog in rechte lijn naar Bonheiden.

Geen platte tubes, stevig ritje, vooral de terugweg, we kwamen eerst toe in het blikveld om 11.30u met een blijvend gemiddelde van 23 km/h. Top prestatie om het tegen de wind op te moeten nemen.

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
25 september 2016 13:00 Ladies 2016

Resultaten

TeamKilometerRitten
Lief Colen631
Anita Sel631
Kristel Vanhooreweghe631
Dirk Peeters631
Herman vercruysse631
Fons Van Bael631