24/7 Ladies Aarschot

Voorbeeld

Bewolkt en aangename warmte lokte 8 ladies (Anita, Veerle, Kristel, Nadine, Tine, Chris, Lut en Ria) en 5 heren (Albert, Jean, Maurice, Dirk P. en interim Fons) naar de Ludwina Kapel.  We vertrokken over Rijmenam naar Schriek, Grootlo, door de velden en weilanden richting de batterijen rotonde naar Aarschot.  We trotseerden al enkele serieuze vals platjes, tot we het rustige Aarschot binnenreden.  De locatie, de grote markt, was de ideale plaats om een vervroegde bananenstop te houden na 32km.

16-07-24 (1) 16-07-24 (2)

Direct bergske op van het marktplein weg, Albert had zijn 2de adem gevonden en loodste ons de Veeliedenstraat voorbij, met wat tegenwind, en nog een paar stevige klimmetjes, de moedermolen lieten we opgelucht rechts liggen. De terugweg ging terug over Aarschot en in Gelrode de Demerdijk op. In een lange sliert trok Dirk P. de trein op gang langs de Demer, aan een goei 26km/h naar Werchter.  Het tempo mocht iets minderen na Werchter.  We reden via Keerbergen, waar we de Cracks tegen kwamen en ze zochten goede tubes vervangers, maar helaas wij hadden geen tijd om te stoppen ?  Het ging verder langs Rijmenam, en in Bonheiden aan de Kanonniersweg reden de Cracks ons opnieuw voorbij.

Het was een stevige rit ca.68 km, met een gemiddelde van 21,9 km/h en deze keer zonder platte banden.  Allemaal gingen we deze keer iets drinken met grote dorst, want het zonnetje was er toch nog doorgekomen.

16-07-24 (3)

[ride id=653111167]

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
24 juli 2016 13:00 Ladies 2016