15/10/17 Ladies Esdreef

Samenvatting

Op de warmste 15de oktober ooit, trokken de Ladies/Heren met 12 de baan op. (Anita, Nadine, Kristel, Karin, Veerle, Angela, Annemie, (Stephanie), Maurice, Fons, Jean en Albert)
We vertrokken richting Rijmenam/Weineshof, naar grasheide. Albert had hier de route piekfijn hertekent, om de werken van Grasheide te omzeilen. Het kronkelde verder langs mooie wegen, door Grootlo en Begijnendijk. Betekom kwam in zicht, weer had Albert zijn best gedaan met herteken, maar we hebben het toch even geweten dat het veldrit seizoen begonnen is, een geluk, het was geen modderpoel! Langs de spoorweg Aarschot-Leuven reed Fons zijn voorband plat, dan hebben we er maar van geprofiteerd om onze bananenstop te nemen, want enkele km’ers verder stond ons nog een stevig beklimmingske te wachten. We draaide onze bestemming op “de Esdreef” en we zagen een muur voor onze neus die we moesten klein krijgen, met nog enkele nakomende bergskes. Ieder aan zijn tempo tot aan de afdaling. Vandaar ging het de Demer dijk op, waar Maurice, Fons en Stephanie even “totaal los” de benen losgooiden tot in Werchter om vandaar samen naar door te rijden naar Bonheiden.
We konden aan het Blikveld nog lekker genieten van het zonnetje buiten, niet zo veel volk meer, het was er aan te zien dat het einde seizoen in zicht komt.

[ride id=1231765128]

mywindsock cycling weather

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
15 oktober 2017 13:00 Ladies 2017

Resultaten

TeamKilometerRitten
Albert Vanhooreweghe571
Angela Van Den Broek571
Anita Sel571
Annemie Ghys571
Fons Van Bael571
Jean Vanhooreweghe571
Karin Op De Beeck571
Kristel Vanhooreweghe571
Maurice Van Der Veken571
Nadine Schroyens571
Veerle Aertsens571