14/8 Ladies Armendaal

Voorbeeld

Zondagochtend stonden er 6 ladies klaar aan de kapel (Onze roze trui Anita, Ria, Karin, Simonne, Angela en Kristel), de heren waren in de meerderheid en voelden zich VOLLEDIG ladie (Herman, Albert, Jean, Fons, voor de gelegenheid Sdjan op tandem met Philippe, en papa van Philippe, Marc).

We vertrokken vlak na het luiden van de klok van half negen, de Cracks namen het voortouw en vertrokken vlak voor ons in dezelfde richting.  Kronkelend ging het richting de bedrijvenzone van Kampenhout-sas, waar we een klaverbladje fiesten op de rontonde om dan langs de vaart richting Leuven te rijden, aan een goed tempo ging het langs het water, voor we het wisten vlogen we het wandelpadje waar we in moesten voorbij, terugdraaien dan maar.  Aan een minder gemakkelijk tempo dan anders, verliep de weg verder, de GPS’en liepen ook niet vlot, zodat er toch af en toe eens “keere weer om” moest gedaan worden, en dat is met de tandem toch iets moeilijker.

De terugweg was al even ingezet en met de bananenstop zaten we al goed over de helft. Sdjan en zijn co-piloot Philippe namen de GPS onder hun hoede en de megafoon van Sdjan deed zijn werk. Naar link, naar rechts, …. nog even een misverstand op Hofstadebrug, maar dat kon de meeste Ladies niet deren.  Langs Muizen naar huis, richting Blikveld, het was genoeg concentratie op de weg voor vandaag. Toch nog een 22 km/h gemiddeld gehaald, voor deze hobbelige rit met momenten.

Nog eens bedankt aan de Cracks voor het snelle bandplakken onderweg naar huis.

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
14 augustus 2016 13:00 Ladies 2016