08-04-18 Ladies Hemiksen

Samenvatting

Ladies en Heren,

Omdat jullie het toch leuk vinden om nog eens de rit na te genieten, volgt hier het eerste verslagske van’t seizoen 🙂

De rit ging vandaag 8 april’18 richting Hemiksem. Voor het eerst had weerman Frank de zon en warmte voorspelt. Met 12 aan de kapel vandaag, Anita, Katrien, Lieve, Nadine, Kristel, Simonne, Diane, Albert, Jean, Maurice, en 2 nieuwkomers. We vertrokken na de vliegende pro’s, de grote groep Cracks, de groeiende groep Rouleurs, als laatste groep aan onze rit.

Door onze landelijke gemeente ging het naar de fiets-o-strade tot een heel stuk voorbij Duffel, door Waarloos, de E19 over. Verschillende GPSen, met verschillende routes, onze wegen werden gesplitst net voor de A12, bij het over rijden van die A12 deed Maurice een stevige val, na wat eerste verzorging vervolgde we onze weg om de kwijt gereden groepsleden, Albert en Jean, tegen te komen. Die zaten wat verder op een bank al van hun pitstop te genieten. De zon was er ondertussen doorgekomen.

Na wat geklets en een tweede verzorging begonnen we aan de terugweg, net voor de Schelde pruttelde de GPSen elkaar weer tegen, weer een opsplitsing. Al snel werd de achtervolging langs de Schelde ingezet. Nog één keer lastige GPSen, maar de groep reed samen de mooie Steenbakkerij in Noeveren voorbij, langs de Rupeldijk, vandaar richting Boom, de blauwe brug over en de Dijle volgen tot in Mechelen. Bonheiden kwam in zicht.

We genoten van de eerste warme zonnestralen op een goed gevuld terras van het Blikveld. Als 3de team konden we nog een plaatske bemachtigen, de Craks hadden al wat meer moeite.

[ride id=1496477986]

Relive ‘Ladies Hemiksem’

mywindsock cycling weather

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
8 april 2018 14:43 Ladies 2018

Locatie

Hemiksen

Resultaten

TeamKilometerRitten
Albert Vanhooreweghe601
Anita Sel601
Diane Van Dessel601
Jean Vanhooreweghe601
Katrien celen601
Kristel Vanhooreweghe601
Lief Colen601
Maurice Van Der Veken601
Nadine Schroyens601
Simone Mermans601