03/07 Ladies Wiekevorst

Voorbeeld

Zondag 3 juli ’16, eerste vakantierit, een zonnig morgen met 6 ladies aan de kapel (Kristel, Anita, Nadine, Simonne, Diane en Chris) en gelegenheidscoureur Fons. GPS ladie van dienst vandaag was Nadine, zij moest ons tot in Wiekevorst loodsen.  Geen Cracks aan de kapel te bespeuren, dus na het slaan van de klokkentoren zijn we vertrokken.

Aan een rustig tempo ging het via de oude baan naar Putte/Beersel, de Beerselberg moesten we even trotseren, maar verder ging het een “alles vlak” rit zijn. Het ging verder “vals plat”naar Itegem om dan de kerk van Wiekevorst rond te draaien.  Het tempo ging goed, ook al was er toch een stevig windje, maar we hadden geluk, de wind zat ons mee, met al dat “vals plat” was dat toch al een meevaller vandaag.  De terugweg was al ingezet. We reden verder langs Houtvenne waar ons Sven Nijs kruiste in zijn vertrouwde groene tenue.  Hoogtijd voor onze bananenstop.  Spijtig genoeg was de wind voor de laatste 25km ons minder goed gezind. Heist-Goor door, terug langs Beersel, via Grasheide, Rijmenam aan een babbelend tempo naar Bonheiden.

11.30u kwamen we als eerste droog aan in het Blikveld met een gem. 22 km/h en 62.5 km. De regen liet niet lang op zich wachten.  De Pro’s hadden zich net buiten neer gezet als de eerste druppels vielen, en de Ladies met de noorderzon vertrokken.  Helaas, de meeste Ladies zullen ook niet droog thuis geraakt zijn.  Het was weer een mooie rit, met een nat einde!

[ride id=629481437]

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
3 juli 2016 13:00 Ladies 2016